Isännöitsijätoimisto
Hirvonen

Laadukasta isännöintiä

sukupolvelta toiselle

yli 35 vuoden ajan!

Asukasinfo

Asukasinfosta löydät tietoa taloyhtiön perusasioista, huoneiston hoidosta ja remonttien tekemisestä

button_siirry  

Jätä viesti isännöitsijälle

Ikkunaan avautuvien sähköpostiosoitteiden kautta voit jättää viestin isännöitsijälle.

Huoneiston muutostyöilmoitus

Täältä löydät tietoa huoneistoremonteista sekä ohjeet muutostyöilmoituksen  laatimiseksi


button_siirry  

Yritys

Isännöitsijätoimisto Hirvonen

Isännöitsijätoimistomme on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa Joensuussa vuonna 1980 nimellä Tili- ja Isännöitsijätoimisto Seppo Hirvonen. Yrityksessä tehtiin vuonna 2004 sukupolvenvaihdos, jonka jälkeen olemme toimineet nimellä Isännöitsijätoimisto Hirvonen. Toimipaikkamme on Nurmeksentie 14.

Olemme erikoistuneet isännöimään erikokoisia asunto-osakeyhtiöitä asikaslähtöisesti ja asiantuntevasti. Työmme hoidamme ripeästi ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Pidämme osakkeenomistajat/asukkaat ajantasalla taloyhtiöihin liittyvistä asioista oikea-aikaisella ja riittävällä tiedottamisella. Pyrimme myös aktiivisesti näkymään taloyhtiöissä, jotta pystyisimme jatkuvasti havannoimaan hoidossamme olevien kiinteistöjen kuntoa sekä tapaamaan asiakkaita heidän omassa kotiympäristössä. Kohteemme sijaitsevat Joensuun kantakaupungin alueella.

Palveluumme kuuluu asunto-osakeyhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti, joka sisältää hallinnollisen ja teknisen isännöinnin lisäksi kirjanpidon, vuokravalvonnan sekä kulutusseurannan.

Tavoitteenamme on säilyttää asiakasyhtiöidemme kiinteistöjen arvo suorittamalla kohteissa remontit oikea aikaisesti yhteistyössä hallitusten ja osakkeenomistajien kanssa.

Hyvän asiakassuhteen pohjana on luottamus, ja pitkäaikaiset toimeksiantomme ovat osoitus siitä, että olemme ansainneet tämän luottamuksen alalla.

Laadukasta isännöintiä sukupolvelta toiselle yli 35 vuoden ajan!