Isännöitsijätoimisto
Hirvonen

Laadukasta isännöintiä

sukupolvelta toiselle

yli 35 vuoden ajan!

Asukasinfo

Asukasinfosta löydät tietoa taloyhtiön perusasioista, huoneiston hoidosta ja remonttien tekemisestä

button_siirry  

Jätä viesti isännöitsijälle

Ikkunaan avautuvien sähköpostiosoitteiden kautta voit jättää viestin isännöitsijälle.

Huoneiston muutostyöilmoitus

Täältä löydät tietoa huoneistoremonteista sekä ohjeet muutostyöilmoituksen  laatimiseksi


button_siirry  

Muuttoilmoitus
Vika/korjausilmoitus
Ilmoitus häiritsevästä elämästä
Muutostyöilmoitus
Vesimittareiden lukemailmoitus
Sähkömittarin lukemailmoitus

Muuttoilmoitus


Muuttoilmoitus maistraatille ja postiin

Maistraatille muuttoilmoitus on tehtävä lakisääteisesti viikon kuluessa muutosta. Muuttoilmoitus on tehtävä maistraatille myös tilapäisestä asumisesta, joka kestää yli kolme kuukautta. Myös lyhyemmästä tilapäisestä asumisesta voit halutessasi tehdä muuttoilmoituksen. Kun teet muuttoilmoituksen jo viikkoa ennen muuttoa, varmistat että saat postisi heti oikeaan osoitteeseen.

Muuttoilmoituksella tietosi päivittyvät valtakunnalliseen väestötietojärjestelmään (maistraatille) sekä halutessasi Postiin (Itella).

Molemmat ilmoitukset voi tehdä joko puhelimitse Postin asiakaspalvelussa 0200 71000 (pvm/mpm) ma-pe 8-20 ja la 9-14., netissä www.muuttoilmoitus.fi tai paperilomakkeella, joka palautetaan joko Postiin tai maistraattiin. Lisätietoja saat maistraatista tai Postista (Itella).


Muuttoilmoitus huoltoyhtiölle/isännöitsijälle

Viranomaisille tai Postille tehtävä muuttoilmoitus ei valitettavasti välity millään tavalla taloyhtiölle. Tämän johdosta on erittäin tärkeää, että muuttoilmoitus tehdään myös huoltoyhtiölle ja isännöitsijälle sekä taloon muuttaessasi että poismuuton yhteydessä.

Muuttoilmoituksen tekeminen on tärkeää, jotta huoltoyhtiö voi mm. laittaa nimesi ovisummereihin, rapputauluihin ja huoneisto-oviin, pystyy avaamaan sinulle oven, mikäli avaimesi on jäänyt sisälle, antamaan Kelan AT 2 lomakkeen asumistukea varten.

Osakkeenomistajien on myös hyvä pitää yhteystiedot ajan tasalla, jotta saa käyttöönsä lähetettävät tiedotteet ja kokouskutsu yms. postin.

Lähtöilmoituksella katkaiset käyttökorvausten, vesimaksujen ja autopaikkamaksujen laskutuksen.


Muuttajan muistilista

Jotta muistaisit tehdä kaikki tarvittavat ilmoitukset ja osoitteenmuutoksen muuton yhteydessä, niin tulosta täältä muuttajan muistilista.


Valmiit pohjat taloyhtiölle tehtävien ilmoituksien tekemiseksi löydät alta:

Saapumisilmoitus
Yhteistietojen muutosilmoitus
Lähtöilmoitus